O nama

Svježe
i kvalitetno meso

Dobar roštilj bez svježeg i kvalitetnog mesa na pravom drvenom ugljenu koji istom daje puniji okus i sočnost jednostavno ne ide.

roštilj
majstor

Za pravi roštilj potreban je i pravi roštilj majstor, jer nema ništa gore od kvalitetnog mesa nekvalitetno spremljenog.

najbolje
kobasice

Ako tražiš širok izbor najboljih i najvećih kobasica u gradu sa najkvalitetnijim sastojcima na pravom si mjestu. Dođi i uvjeri se!

O nama bg

Lo-cal grill

Bolji i od lokalnog grilla s ekipom!

Mali smo zadarski grill restoran sa svega par stolova, koji nudi izvrstan roštilj i vrlo rado ugosti svakog gosta!

Domaća i topla atmosfera upotpuniti će vaš gurmanski doživljaj, a nezaobilazni ćevapi, pljeskavice, mesni uštipci te naš specijalitet: bratwurst i currywurst neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Dođite i uvjerite se!

Najčešća pitanja

Tako je. Mrkva je bivši kafić u našoj neposrednoj blizini po kojem se ovaj dio grada poćeo nazivati. Iduće godine neće više biti uputa: “to ti je kod mrkve”, već:  “to ti je kod lo-cala”. Točnije na adresi: “Put Nina 2”. I ne, nemamo u našoj ponudi mrkve. Salata i ostalo povrće kod nas je samo dekoracija, ali bez brige, nećete ostati gladni.

Za dostavu naše hrane imamo ekskluzivnu suradnju sa Woltom, preko kojeg možete naručiti naše delicije. No naravno također nas možete nazvati i na naš mobilni telefon ili nam poslati email upit i osobno preuzeti narudžbu iz restorana. Podatke za sve navedeno možete pronaći pod rubrikom “Kontakt”.

Bratwurst je klasična njemačka kobasica koja se priprema od svinjskog mesa, goveđeg mesa ili kombinacije oba mesa. Začini koji se dodaju bratwurst-u su obično blagi, poput soli, papra i kima. Kobasica se zatim peče na roštilju dok ne dobije hrskavu koru, a zatim se poslužuje s senfom, kruhom i drugim prilozima.

Currywurst je kobasica s azijskim utjecajem koja se popularizirala u Njemačkoj nakon Drugog svjetskog rata. Kobasica se priprema od svinjskog mesa, a začini uključuju curry umak, papriku i druge začine koji joj daju pikantan i egzotičan okus. Currywurst se obično poslužuje s umakom od currya i kruhom ili pomfritom.

Dva okusa koje jednostavno morate probati! Naša kobasica je pripremljena od najboljih sastojaka i začina, te je savršeno pečena na roštilju kako bi se postigao bogat i intenzivan okus.